Despre caminul privat pentru batrani sf. cuvioasa parascheva bucuresti

un loc cald si linistit in care fiecare clipa este pretuita

Informatii despre camin

CaminBatrani

Cel mai mare camin privat de batrani din Romania, "Sf. Cuvioasa Parascheva". Căminul este cuprins între Lacul Morii şi vecinătatea Pădurii Roşu. Incinta căminului se întinde pe o suprafaţă de 8000 mp, cu personal calificat şi selectat conform normelor în vigoare. Sunt asigurate un numar de 110 locuri, în camere de 2, 3 sau 4 paturi, cu băi proprii şi garsoniere pentru 1, 2, 3 persoane în funcţie de cerinţe. Spaţiile verzi se întind pe 6000 mp şi includ foişoare, bănci şi mult aer curat.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0733 51 83 28 sau online.

Pentru mai multe detalii sau despre oferte speciale, verificati pagina TARIFE si vă aşteptăm să ne contactaţi.

Ce veti obtineeg

Dupa o viata intreaga de munca, griji si oboseala, orice om are dreptul sa se bucure de pace, odihna, atentie din partea celor din jur, respect si devotament. Situat intr-o oaza de verdeata, Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva", este locul ideal in care sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare clipa.

Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva" se doreste a fi cunoscut pentru conditiile superioare oferite tuturor rezidentilor, pentru calitatea ireprosabila a serviciilor incluse, dar si pentru atentia sporita pe care o acorda personalitatii si nevoilor fiecarui individ. Oferim un ambient cald, placut, personal amabil si dedicat, profesionalism si nu in ultimul rand prietenie.

Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva" inseamna:

eg
  • Conditii excelente de cazare, pentru un confort sporit
  • Asistenta medicala constanta si supraveghere continua a sanatatii
  • Mancare atent selectionata si adaptata fiecarui regim alimentar
  • Mijloace moderne de comunicare cu familia (telefon, internet)
  • Facilitati multiple

Personalul isi ofera intreaga atentie pentru a asigura confortul rezidentilor

Alegand un camin privat va asigurati ca veti beneficia de un personal amabil si promt. Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva" este un camin independent de ceea ce inseamna asistenta sociala de stat, fiind orientat in primul rand catre confortul rezidentilor si al familiilor acestora.

Oferim cele mai performante conditii

Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva" este caminul privat cel mai mare si cel mai bine dotat din Romania, cu cea mai mare suprafata verde si cu cele mai multe locuri.

Credem in diveristate si ne pasa de mediu

Meniul la Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva" se schimba odata la sase luni, in functie de sezon. Nutritionistii recomanda intotdeauna sa cosumam produse de sezon, cultivate la nivel local, pentru a fi sanatosi si pentru a proteja mediul inconjurator. Toate produsele alimentare pe care le folosim provin din ferme cu specific BIO.

Personalizarea este cheia succesului

Stabilim impreuna zilele si orele de vizita, facem fotografii si ne asiguram ca fiecare rezident desfasoara activitati care i se potrivesc si care ii fac placere. Prin programul pe care il stabilim cu rezidentii ne ingrijim atat de mintea cat si de trupul acestora.

AVANTAJE


Un om in varsta de 90 de ani a fost intrebat carui fapt crede ca i se datoreaza longevitatea. Cred, a spus el cu o stralucire in privire, ca traiesc atat pentru ca in toate noptile in care ar fi trebuit sa stau treaz si sa-mi fac griji, eu m-am pus in pat si am dormit." - Dorothea Kent (actrita de film in anii '30 - '40)