Servicii si facIlitati

Ce iti oferim :

Asistenta medicala primara

Personalul Caminului "Sf. Cuvioasa Parascheva" a fost atent selectionat si este instruit dupa normele Uniunii Europene pentru a se ocupa de imbunatatirea si mentinerea capacitatilor fizice si psihice ale rezidentilor.

Medicatia necesara fiecarui rezident va fi comunicata personalului nostru care se va ingriji de administrarea cat mai corecta a tratamentelor.

Prin serviciile de asistenta medicala urmarim si prevenirea sau diminuarea simptomelor bolilor cronice, sau ocazionale. Furnizam controale medicale periodice si asiguram transportul catre institutii medicale de specialitate.

 

Fiecare rezident beneficiaza de serivicii de ingrijire corporala minima

Optional, personalul nostru poate oferi servicii de frizerie, manichiura, pedichiura si masaj. Prin activitatile reacreative organizate la Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva", rezidentii beneficiaza si de servicii de socializare, cum ar fi terapii ocupationale sau ale activitatii generatoare de stari de satisfactie si bucurie.

 

Posibilitatea de a coresponda online cu familia

Daca doriti sa tineti legatura cu cei dragi si in afara zilelor de vizita stabilite, sau daca plecati din oras sau din tara, de 2-3 ori pe saptamana oferim posibilitatea rezidentilor de a coresponda on-line cu familia.

Tehnologia moderna le poate oferi si celor mai in varsta bucurii multiple. Daca de exemplu ati plecat sa munciti in alta tara si in aceasta perioada a aparut si un copil in viata dumneavoastra, cu ajutorul intalnirilor online le puteti oferi bunicilor posibilitatea de a-si cunoaste nepotii.

 

Bonusuri :

Activitati si plimbari optionale

In fiecare zi de sambata organizam iesiri la teatru, plimbari pe "Lacul Morii", excursii la "Manastirea Ghighiu", "Manastirea Cozia" , "Manastirea Caldarusani" ,"Manastirea Dintr-un Lemn".

 

Credinta si traditiile sunt foarte importante pentru noi

Aşa cum demonstreaza si numele caminului nostru, credinta ocupa un loc aparte in inimile noastre. Biserica se afla la numai 150 mp de poarta caminului si oferim si posibilitatea spovedaniei in incinta, la cerere. Cu ocazia zilei de 14 septembrie sarbatorim ziua "Sf. Cuvioasa Parascheva" cu o slujba de pomenire. In functie de cerinte conducerea se va deplasa impreuna cu rezidentii in pelerinaj la Iasi. Ne tinem rezidentii la curent cu toate sarbatorile religioase si organizam activitati specifice fiecareia (Sarbatorile Pascale, Ziua Copilului, Martisorul, 8 Martie, Sf. Maria, Sf. Dumitru, Mos Nicolae, Mos Craciun).

 

Ferma proprie

Crestem animale in ferma proprie, furnizand astfel produse BIO pentru meniul zilnic. De asemenea ne asiguram ca rezidentii nostri nu vor duce lipsa traditiilor de Craciun sau de Paste. Familiile vor fi intotdeauna invitate la datinile si obiceiurile romanesti specifice fiecarui anotimp in parte. Pentru a pastra atmosfera de sarbatoare cat mai mult in sufletul celor dragi dumneavostra vom face fotografii pe care le vom include la arhiva personala si a caminului.

Ziua Portilor Deschise

Pentru ca ne mandrim cu conditiile si personalul de care dispunem dar si pentru ca transparenta este importanta pentru noi, o data pe an Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva" are in program, pentru public si pentru cei interesati, ziua "PORTILOR DESCHISE".